(Bold) Boldleg
Opret en profil eller log ind
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Boldleg hold for de mindste, hvor børn og forældre hygger med fodbold sammen under vejledning fra trænerne. Holdet er for årgang 2014 og yngre. Pris helårig 200 kr. Ved tilmelding efter 1 juli koster det 100 kr. for resten af året. I vinterperioden spilles der indendørs, på Ørestad Skole og om sommeren spilles på kunstrgræsbanen ved Kalvebod Fællded Skole.. De enkelte træningstider koordineres af trænerne, og kan afvige fra de viste tider. For prøvetræninger og spørgsmål til træningstider henvises til kristianj@orestadif.dk og horst@orestadif.dk .
Du er ved at tilmelde
Lørdag: 11:30-12:30
01.01.2018
Plads på venteliste
Du bliver nummer 8 af 10 pladser
0,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding
Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Boldleg ( Bold ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 24 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 240 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.
  Ørestad IF Fodbold - Att: Mette Nielsen Ørestad Boulevard 57C 229 - 2300 København S - Tlf: 25124499 en løsning fra Klubmodul